ViewSonic M2e Projector

Έξυπνος φορητός LED προβολέας με ηχεία Harman Kardon!

Η περίοδος των γιορτών είναι ιδανική για ψυχαγωγία με την οικογένεια ή φίλους και ο νέος φορητός προβολέας της ViewSonic είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για επικές προβολές, όπου κι αν βρεθείς! Ο ViewSonic M2e έχει σχεδιαστεί ειδικά για ολοκληρωμένη οικιακή ψυχαγωγία, είναι εύκολος στην εγκατάσταση και τη σύνδεση και ζυγίζει μόλις 1 κιλό! Το χαμηλό του βάρος και οι μικρές του διαστάσεις καθιστούν άνετη τη μεταφορά του μέσα σε ένα σακίδιο ή μία γυναικεία τσάντα και μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Κι όταν τελειώσουν οι μέρες της άδειας και οι διακοπές, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της εργασίας, για εντυπωσιακές παρουσιάσεις που θα θυμούνται όλοι στα επαγγελματικά meetings!

Με την τέλεια ποιότητα εικόνας και τα ολοζώντανα χρώματα που εγγυώνται οι προηγμένες τεχνολογίες της ViewSonic, καθώς και την υπογραφή της Harman Kardon στα ενσωματωμένα ηχεία, ο M2e διακρίνεται για την  εξαιρετικά απλή του εγκατάσταση και λειτουργία. Πρακτικά, χρειάζεται μόνο να αποφασίσεις το σημείο στο οποίο θα τον τοποθετήσεις –και όλα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα! Η σύνδεση των συσκευών με τον ViewSonic M2e είναι πανεύκολη, ενώ διαθέτει auto keystone και άμεση αυτόματη εστίαση για άψογη οπτική ακρίβεια.

Για την άμεση αυτόματη εστίαση, ο M2e χρησιμοποιεί τεχνολογία Time-of-Flight (ToF). Συνήθως, όταν ένας προβολέας μετακινηθεί, πρέπει να γίνει εκ νέου εστίαση, είτε μέσω ενεργοποίησης της αυτόματης εστίασης με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου, είτε με χειροκίνητες ρυθμίσεις στον δακτύλιο εστίασης. Χάρη στην ενσωματωμένη σχεδίαση με αισθητήρα G, ο M2e μπορεί να ανιχνεύσει αλλαγή της αρχικής θέσης εγκατάστασης και να ενεργοποιήσει αυτόματα την άμεση, αυτόματη εστίαση που χρησιμοποιεί τεχνολογία ToF. Έτσι, όχι μόνο η εστίαση είναι πιο ακριβής, αλλά μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μόνο δευτερόλεπτο!

Ευέλικτη βάση
Στην κάτω πλευρά του στιλάτου προβολέα φιλοξενείται μια ενσωματωμένη βάση με ρυθμιζόμενη κλίση, ώστε να βρίσκεις εύκολα, κάθε φορά, την ιδανική γωνία προβολής!

Μικρό μέγεθος, μεγάλες προβολές
Μπορεί να είναι σούπερ φορητός, όμως ο ViewSonic M2e δημιουργεί επιφάνεια προβολής 80 ιντσών από απόσταση μόλις 2,1 μέτρων!

Plug and play!
Παρακολούθησε άμεσα υλικό από οποιαδήποτε συσκευή μέσω USB Type-C, HDMI, USB reader, microSD και Wi-Fi! Μπορείς επίσης να αποθηκεύσεις ταινίες και σειρές στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο των 10GB.

Ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια!

Ο M2e διαθέτει μία σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν στους καταναλωτές μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία.

Ενσωματώνοντας τεχνολογία LED δεύτερης γενιάς της ViewSonic, μπορείς να απολαμβάνεις κρυστάλλινες εικόνες σε ανάλυση Full HD και κινηματογραφικά χρώματα που καλύπτουν το 125% Rec.709. Χάρη στη χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας της φωτεινής πηγής LED, τον αποκλειστικό θερμικό σχεδιασμό της ViewSonic και τον αθόρυβο ανεμιστήρα, είναι βέβαιο πως θα αφεθείς πλήρως στην εμπειρία προβολής. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα ήχου μέσω των ενσωματωμένων διπλών ηχείων Harman Kardon, καθιστούν τον M2e την ιδανική λύση για απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας. Παράλληλα, ο M2e έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή, ώστε να προσφέρει μια οπτική εμπειρία που είναι ουσιαστικά απαλλαγμένη από το μπλε φως, προκειμένου να μειωθεί η καταπόνηση των ματιών κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων προβολής!

Διάθεση ViewSonic, greece.viewsonicclub.com

Exit mobile version