Το HUAWEI Mate 50 Pro φέρνει την καλύτερη κάμερα και όλα τα apps που χρειάζεσαι στα χέρια σου!

Έχοντας διακριθεί για τις φωτογραφικές του επιδόσεις διεθνώς, το HUAWEI Mate 50 Pro, το πιο πρόσφατο δηλαδή smartphone-ναυαρχίδα της HUAWEI και νέο μέλος της θρυλικής οικογένειας Mate, αποτελεί μια απ’ τις πιο ελκυστικές προτάσεις στη high-end κατηγορία. Βλέπεις, το HUAWEI Mate 50 Pro κατέκτησε την κορυφή του ανεξάρτητου DXOMARK, πετυχαίνοντας το υψηλότερο σκορ ever στην αξιολόγηση της κάμερας!

Κοινώς, το HUAWEI Mate 50 Pro θα σε βοηθήσει να απαθανατίσεις τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου, από τις εξορμήσεις με την παρέα μέχρι τα γιορτινά οικογενειακά τραπέζια, με εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο. Συνεχίζοντας να καινοτομεί στον τομέα της φωτογραφίας, η HUAWEI εξόπλισε το Mate 50 Pro με μια πρωτοποριακή κάμερα μεταβλητού διαφράγματος Ultra Aperture 50 megapixel. Αυτό σημαίνει πως το διάφραγμά της μπορεί να ρυθμιστεί σε 10 διαφορετικά επίπεδα με ένα άγγιγμα της οθόνης -αλλά και αυτόματα- για υποδειγματικά αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν τους followers σου στα social media!

Με εξίσου εκπληκτικές επιδόσεις της υπέρ-ευρυγώνιας κάμερας (που λειτουργεί και ως macro), της κάμερας zoom και της υπερ-ευρυγώνιας κάμερας 13 megapixel στην πρόσοψη της συσκευής (η οποία συνοδεύεται από έναν 3D αισθητήρα βάθους), το HUAWEI Mate 50 Pro φροντίζει ώστε να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο στη δημιουργικότητά σου! Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες φωτισμού και ανεξάρτητα με το αν προτιμάς τις αυτόματες ρυθμίσεις ή τον πειραματισμό με τις χειροκίνητες, μπορείς να βγάζεις τέλειες φωτογραφίες και βίντεο, κάθε φορά!

Βέβαια, στη σύγχρονη καθημερινότητα και στην υβριδική εποχή της εργασίας και της εκπαίδευσης, ένα smartphone δεν αρκεί να έχει σούπερ κάμερες. Για τους περισσότερους, το smartphone είναι επίσης εργαλείο επικοινωνίας, παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας -συνεπώς πρέπει να διαθέτει τα apps που καθένας από εμάς χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Στο HUAWEI Mate 50 Pro θα τα βρεις όλα!

Tο οικοσύστημα HUAWEI Mobile Services (HMS) κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο αυτό που πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτο, έχοντας αναπτυχθεί με εντυπωσιακή ταχύτητα, παρά τις προκλήσεις των τελευταίων ετών. Σήμερα, το AppGallery διαθέτει πάνω από 580 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες, ενώ ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος.

Εντυπωσιακή είναι όμως και η αύξηση του αριθμού των developers, μιας και από περίπου 2,1 εκατομμύρια στις αρχές του 2021, πλέον έχουν ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια! Η αποφασιστικότητα της HUAWEI και οι πρωτοβουλίες της για σημαντικές συνεργασίες σε διεθνές αλλά και τοπικό επίπεδο, έχουν ως αποτέλεσμα το AppGallery να φιλοξενεί τα δημοφιλέστερα apps!

Στην Ελλάδα, το AppGallery περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (efood, BOX), υπηρεσίες εύρεσης ταξί (Taxiplon), παρόχους κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE, Vodafone, Wind) και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”, ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Επίσης, στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνείς εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως οι Curve και Revolut.

Μέσω του AppGallery έχεις επίσης τη δυνατότητα να κατεβάσεις όλα εκείνα τα apps που θέλεις να βρίσκονται στο HUAWEI Mate 50 Pro, όπως για παράδειγμα το Viber, το TikTok, το Snapchat, το Telegram, το Instagram, το WhatsApp, το Facebook, το Messenger και δεκάδες άλλα. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις το Microsoft Office, το Teams και το Skype, το Dropbox, το Box, το Zoom, το Slack και οποιοδήποτε άλλο app παραγωγικότητας.

Επειδή όμως δεν πρέπει να παραμελείς την ψυχαγωγία σου, μέσω του AppGallery έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις apps όπως τα Netflix, Disney+, COSMOTE TV, EON TV, ERTFLIX και Spotify. Οι επιλογές είναι αμέτρητες – αρκεί να γράψεις το όνομα της εφαρμογής στο πεδίο της πανίσχυρης αναζήτησης του AppGallery και μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα βρίσκεται στο smartphone σου!

Τι γίνεται όμως αν χρειάζεσαι και τις εφαρμογές της Google; Το HUAWEI Mate 50 Pro (όπως όλα τα smartphones της HUAWEI με EMUI) σου δίνει πρόσβαση και στις εφαρμογές της Google μέσω μιας ιδιαίτερα απλής λύσης. Πρακτικά, λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Gspace μέσω του AppGallery στο smartphone σου. Ανοίγοντας το Gspace και χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Google λογαριασμού σου, μπορείς στη συνέχεια κατεβάσεις πανεύκολα εφαρμογές και υπηρεσίες της Google (με τα απαραίτητα εικονίδια στην αρχική σου οθόνη), όπως τα YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive.

Είτε χρησιμοποιείς το HUAWEI Mate 50 Pro για ψυχαγωγία, είτε για παραγωγικότητα, ένα είναι βέβαιο: με επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen1, 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, οι επιδόσεις του θα σε συναρπάσουν. Πάμε επίσης στοίχημα πως δεν θα μπορέσεις να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από την φανταστική OLED οθόνη των 6,74 ιντσών, με υψηλή ευκρίνεια και δυναμικό ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz. Όσο για την αυτονομία του, είναι απίθανο να χρειαστεί να το φορτίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως σε κάθε περίπτωση φορτίζει με αστραπιαία ταχύτητα, ενσύρματα και ασύρματα.

To HUAWEI Mate 50 Pro διατίθεται στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις, που όμως είναι το ίδιο πολυτελείς: Silver / Black και Orange. Εκτός από την πραγματικά μοναδική εμφάνιση που χαρίζει το vegan δέρμα πορτοκαλί απόχρωσης στη συσκευή, η Orange έκδοση έρχεται με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο (512GB), νέας γενιάς γυαλί Kunlun για ασυναγώνιστη ανθεκτικότητα της οθόνης με πιστοποίηση από την ελβετική SGS με πέντε αστέρια και ακόμα υψηλότερη αντοχή στο νερό, μιας και μπορεί να βυθιστεί μέχρι τα έξι μέτρα!

Αυτές τα Χριστούγεννα, λοιπόν, κάνε δώρο στον εαυτό σου το πιο premium φωτογραφικό smartphone της αγοράς! Το HUAWEI Mate 50 Pro θα γίνει το εισιτήριό σου για τη νέα εποχή της smartphone φωτογραφίας και το συνεχώς εξελισσόμενο οικοσύστημα της HUAWEI, που περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα σου apps! Για την περίοδο των γιορτών έχεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις σε μια σούπερ δελεαστική προσφορά γιατί με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro παίρνεις δώρο το εξαιρετικό HUAWEI Watch GT3 Active. Το νέο Mate 50 Pro είναι διαθέσιμο στα καταστήματα ΓερμανόςΚωτσόβολοςPublic.   

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Exit mobile version