TCL 10 SE

Το πιο προσιτό μέλος της οικογένειας TCL 10

TCL 10 SE

To TCL 10 SE που αναμένεται να κάνει πολύ σύντομα πρεμιέρα στην ελληνική αγορά, είναι το πιο προσιτό μέλος της οικογένειας TCL 10 και έρχεται με μια χορταστική V-notch οθόνη 6,52 ιντσών, με αναλογία οθόνης-προς-σώμα 89%. Έτσι, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα smartphone που προσφέρει εκπληκτική εικόνα, με βελτιώσεις σε πραγματικό χρόνο χάρη στην τεχνολογία NXTVISION της TCL, χωρίς να χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Παράλληλα, η αυτόματη βελτίωση της αντίθεσης του TCL 10 SE, διασφαλίζει πως η ορατότητα της οθόνης παραμένει εξαιρετική, ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Το TCL 10 SE διαθέτει επίσης μεγάλη μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης και reverse charging, για να μπορείς να φορτίσεις μέσω του smartphone σου και τις υπόλοιπες φορητές συσκευές σου.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το σύστημα τριπλής AI κάμερας του TCL 10 SE, σου επιτρέπει να αιχμαλωτίσεις κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σου σε τέλεια ποιότητα. Αποτελείται από μια κύρια κάμερα 48 megapixel, μια υπέρ-ευρυγώνια κάμερα 5 megapixel και έναν αισθητήρα βάθους 2 megapixel, ενώ η selfie κάμερα στην πρόσοψη έχει αισθητήρα 8 megapixel. Θα το βρεις σε Polar Night και Icy Silver χρώματα για να διαλέξεις.

Τιμή €189,99 (αναμένεται αρχές Αυγούστου)

Exit mobile version