Τα Samsung Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G ξεδιπλώνουν τις εκπληκτικές τους δυνατότητες

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς και η σύγχρονη καθημερινότητα απαιτεί ένα smartphone ευέλικτο που να μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε στιγμής. Ένα smartphone που να συμβαδίζει με το στιλ μας και ταυτόχρονα να παρέχει στον χρήστη εκπληκτικές δυνατότητες. Όπως, δηλαδή, τα ολοκαίνουρια Samsung Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G, που ξεδιπλώνουν όλα τους τα ταλέντα, δίνοντας μας πρόσβαση σε μια νέα εμπειρία εργασίας, προβολής και ψυχαγωγίας!

Στην τρίτη τους γενιά, τα αναδιπλούμενα smartphones της σειράς Samsung Galaxy Z επιστρέφουν με βελτιωμένες τεχνικές λεπτομέρειες σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην κατηγορία των foldable συσκευών.

Premium κατασκευή

Κρατώντας τα Samsung Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G στα χέρια σου, θα νιώσεις αυτή την ανακουφιστική αίσθηση πως το νέο σου smartphone φτιάχτηκε για να αντέχει στην καθημερινή χρήση. Η premium ποιότητα κατασκευής γίνεται άμεσα αντιληπτή, μιας και οι άνθρωποι της Samsung αξιοποίησαν την τεχνογνωσία τους για τη δημιουργία δύο smartphones ικανών να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό lifestyle του σήμερα.

Και οι δύο συσκευές, είναι κατασκευασμένες από το νέο υλικό Armor Aluminum, το ισχυρότερο αλουμίνιο που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε Samsung Galaxy smartphone, σε συνδυασμό με γυαλί Gorilla Glass Victus της Corning, για προστασία από γρατσουνιές και τυχαίες πτώσεις. Ο κρυφός μηχανισμός αναδίπλωσης είναι σούπερ στιβαρός, επιτρέποντας στις συσκευές να παραμένουν στην θέση τους υπό γωνία μεταξύ 75◦ – 115◦, ενώ εξίσου ανθεκτική είναι και η αναδιπλούμενη οθόνη, που έρχεται εξοπλισμένη με το εξαιρετικά λεπτό γυαλί Samsung Ultra Thin Glass, μια νέα ελαστική μεμβράνη από ελαστικό PET και βελτιωμένες επιστρώσεις.

Επιπρόσθετα, τα Samsung Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G διαθέτουν για πρώτη φορά σε αναδιπλούμενο Samsung Galaxy smartphone ανθεκτικότητα στο νερό IPX8*! Έτσι, μπορείς να τα έχεις μαζί σου στο τρέξιμο, το ποδήλατο  ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους, μιας και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε περίπτωση ξαφνικής βροχής.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G: αναδεικνύει τον πραγματικό σου εαυτό!

Το νέο Samsung Galaxy Z Flip3 5G μας υπενθυμίζει το «γιατί», με μια συσκευή που μαγνητίζει τα βλέμματα με απίστευτη ευκολία! Αν, λοιπόν, για σένα το smartphone σου αποτελεί προέκταση του προσωπικού σου στιλ, τότε το Samsung Galaxy Z Flip3 5G θα γίνει το νέο σου fashion statement.

Βλέπεις, το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι ένα 5G smartphone πλήρους μεγέθους, που διπλώνει για να χωρά σχεδόν παντού****! Διπλωμένο είναι μόλις 3,4 ίντσες, με αποτέλεσμα να χωράει άνετα στην τσέπη σου ή ακόμα και στη μικρή βραδινή σου τσάντα! Με εντυπωσιακό σχεδιασμό σε τέσσερα ελκυστικά χρώματα (Cream, Phantom Black, Green και Lavender) και μια σειρά από μοδάτα αξεσουάρ Samsung, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G δημιουργήθηκε για να ξεχωρίζει!

Φυσικά, δεν πρόκειται για ένα smartphone που μένει μόνο στην εμφάνιση. Ξεδίπλωσέ το και θα έχεις μπροστά σου μια χορταστική οθόνη Infinity Flex 6,7 ιντσών, τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, για εξαιρετικά ομαλή κύλιση! Αν πάλι επιθυμείς να ελέγξεις τα μηνύματά σου, να παίξεις μουσική, να δεις τον καιρό και να τραβήξεις φωτογραφίες χωρίς να ανοίξεις το smartphone, μπορείς να το κάνεις μέσω της εξωτερικής οθόνης των 1,9 ιντσών!

Χάρη στο μηχανισμό αναδίπλωσης και τις δύο οθόνες, ο τρόπος που τραβάς φωτογραφίες με το Samsung Galaxy Z Flip3 5G περνάει σε άλλο επίπεδο! Έτσι, αν θέλεις να τραβήξεις μια selfie ή ένα σύντομο βίντεο με την παρέα σου στα γρήγορα χωρίς να ανοίξεις τη συσκευή, μπορείς να το κάνεις με τη διπλή κύρια κάμερα βλέποντας την προεπισκόπηση στην εξωτερική οθόνη. Επιπλέον, ξεδιπλώνοντας το Samsung Galaxy Z Flip3 5G στη λειτουργία Flex, έχεις τη δυνατότητα να τραβήξεις hands-free seflies επαγγελματικού επιπέδου με την εσωτερική κάμερα 10 megapixel, με φυσικό τόνο επιδερμίδας και AI αποκατάσταση του προσώπου!

Το υψηλής ποιότητας γυαλί που καλύπτει την διπλή κύρια κάμερα (12 megapixel ευρυγώνια + 12 megapixel υπέρ-ευρυγώνια) σημαίνει πως οι λήψεις σου είναι πάντα φωτεινές και καθαρές. Όσο για τα βίντεο, με τη λειτουργία Flex είναι σταθερά και ομαλά, χωρίς κόπο: ακουμπώντας το Samsung Galaxy Z Flip3 5G σε μια επίπεδη επιφάνεια είναι πρακτικά σαν να χρησιμοποιείς τρίποδο! Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο για vlogging;

Μιας και το Samsung Galaxy Z Flip3 5G στέκεται μόνο του σε λειτουργία Flex, είναι επίσης κατάλληλο για να κάνεις βιντεοκλήσεις hands-free, χωρίς να κρατάς το smartphone στα χέρια σου, αλλά και για να παρακολουθείς ξεκούραστα βίντεο στον καναπέ ή στο κρεβάτι σου!

Με ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888, 8GB RAM και 128GB ή 256G**** αποθηκευτικό χώρο, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G προσφέρει απλόχερα τις επιδόσεις που χρειάζεσαι.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G: ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται

Το Samsung Galaxy Z Fold3 5G είναι εφοδιασμένο με όλα όσα θέλεις να διαθέτει ένα premium και ανθεκτικό 5G smartphone, μόνο που η Samsung το έκανε αναδιπλούμενο, με αποτέλεσμα να έχεις «μπόνους» μια τεράστια κύρια οθόνη Infinity Flex 7,6 ιντσών τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X (αναλογίας 22,5:18), για μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης, εργασίας και ψυχαγωγίας!

Με νέα τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη για την κάμερα που βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής, η οπή της κάμερας καλύπτεται από pixels της οθόνης για πραγματικά απρόσκοπτη θέαση, είτε παίζεις το αγαπημένο σου game, είτε παρακολουθείς ταινίες και σειρές! Παρότι είναι εξαιρετικά φωτεινή, η κύρια οθόνη κάνει ορθολογικότερη χρήση της μπαταρίας σχετικά με το παρελθόν, ενώ έρχεται με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, για σούπερ ομαλή κύλιση στα feeds των social networks.

Φτιαγμένο για τους καταναλωτές που επιθυμούν να έχουν στα χέρια τους απαραίτητα τεχνολογικά εργαλεία, ώστε να δώσουν ώθηση στην παραγωγικότητά τους εκμεταλλευόμενοι κάθε στιγμή της ημέρας, το Samsung Galaxy Z Fold3 5G επαναπροσδιορίζει την έννοια του multi-tasking  σε smartphone! Για πρώτη φορά σε ένα αναδιπλούμενο smartphone της σειράς Galaxy Z, η Samsung φέρνει τη λειτουργικότητα του S Pen**. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις ενισχυμένη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα, με εργασίες όπως η λήψη σημειώσεων κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης ή ο έλεγχος μιας λίστας εργασιών με ταυτόχρονη ανάγνωση των emails, να γίνονται πιο εύκολα από ποτέ στην κύρια οθόνη του Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Μάλιστα, η ειδικά σχεδιασμένη Pro μύτη του S Pen Fold Edition για το Samsung Galaxy Z Fold3 5G διαθέτει τεχνολογία ορίου πίεσης, για προστασία της κύριας οθόνης της συσκευής.

Παράλληλα, η μεγάλη επιφάνεια της οθόνης σού επιτρέπει να την διαχωρίσεις σε τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα, αλλά και να ανοίξεις πέντε ακόμη σε αναδυόμενα παράθυρα! Με το νέο taskbar μπορείς να εργαστείς πιο αποδοτικά, για πιο εύκολη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψεις στην αρχική οθόνη, ενώ με το Drag & Split, μπορείς να ανοίξεις γρήγορα URLs από τα μηνύματα που σου στέλνουν οι φίλοι σου σε ένα νέο παράθυρο, χωρίς να σταματήσεις τη μεταξύ σας γραπτή συνομιλία. Επιπρόσθετα, με το Navigation Rail μπορείς να προσαρμόσεις το μέγεθος και τη θέση των παραθύρων στα μέτρα σου! Όπως καταλαβαίνεις, μιλάμε για παραγωγικότητα επιπέδου ηλεκτρονικού υπολογιστή, σε ένα smartphone που διπλώνει και μπορείς να μεταφέρεις με ευκολία στην τσέπη σου!

Διπλωμένο, το Samsung Galaxy Z Fold3 5G είναι ένα smartphone 6,2 ιντσών, που διευκολύνει το κράτημα στο ένα χέρι. Η οθόνη της εξωτερικής πλευράς είναι επίσης τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, για να μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά όλες τις λειτουργίες του smartphone ακόμα και χωρίς να το ανοίξεις. Στην «καρδιά» του φιλοξενείται ο πανίσχυρος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 888, που συνοδεύεται από 12GB RAM και 256GB ή 512GB αποθηκευτικό χώρο***. Όσο για το σύστημα τριπλής κύριας κάμερας (12 megapixel ευρυγώνια + 12 megapixel υπερ-ευρυγώνια + 12 megapixel τηλεφακός 2x), την 4MP Under Display κάμερα και τη selfie κάμερα 10 megapixel στο εξωτερικό της συσκευής, εγγυώνται πως θα βγάλεις εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο, σε συνδυασμό με την ευελιξία που προσφέρει στις λήψεις ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός και η εξωτερική οθόνη!

Το Samsung Galaxy Z Fold3 5G είναι κατασκευασμένο με κομψό, λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό και κυκλοφορεί σε τρεις τέλειες αποχρώσεις: Phantom Black, Phantom Green και Phantom Silver.

Ένα είναι σίγουρο: είτε προτιμάς να κάνεις Flip είτε Fold το smartphone σου, τα νέα Samsung Galaxy Z Flip3 5G και Galaxy Ζ Fold3 5G θα σε συναρπάσουν με τις δυνατότητές τους!  Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες σου και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Smart Switch****, ο σίγουρος και ασφαλής τρόπος για να μεταφέρεις στο Samsung Galaxy smartphone σου όλα τα δεδομένα και το περιεχόμενο που χρησιμοποιούσες στην παλιά σου συσκευή, όπως φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, εκδηλώσεις ημερολογίου, σημειώσεις και ρυθμίσεις. Το Smart Switch μπορεί να μεταφέρει δεδομένα από IOS ή Android στο νέο σου Samsung Galaxy Z Flip3 5G ή Galaxy Z Fold3 5G , κάνοντας έτσι την αναβάθμιση μια ομαλή διαδικασία για όλους!

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως και τα δύο premium smartphones της Samsung, έρχονται με δώρο 4 μήνες συνδρομή στο YouTube Premium*****, για να απολαμβάνεις όλο το κορυφαίο περιεχόμενο της δημοφιλούς υπηρεσίας χωρίς περιορισμούς στις εκπληκτικές τους οθόνες!

*Τα Galaxy Z Fold3 | Flip3 5G έχουν πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικά κατά της σκόνης.

** Τα S Pen Fold Edition |Pro πωλούνται ξεχωριστά. Συμβατά μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη.

***Η μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού

****Smart Switch διαθέσιμο σε συσκευές Android™, iOS™, Windows™ Phone με περιορισμούς ανάλογα με το εάν η μεταφορά συντελείται ασύρματα ή ενσύρματα (βλ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover). Τα δεδομένα και το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για μεταφορά ενδέχεται να διαφέρουν ανά λειτουργικό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες βλ. http://www.samsung.com/smartswitch και https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do

*****Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

Exit mobile version