Samsung Knox: η πλατφόρμα ασφαλείας που ταιριάζει στις επιχειρήσεις

Για τις σύγχρονες επιχειρήσεις που υιοθετούν τα μοντέλα της υβριδικής και της απομακρυσμένης εργασίας, καθώς και για εκείνες που απλώς επιδιώκουν υψηλή ευελιξία σε διάφορες πτυχές των δραστηριοτήτων τους, οι φορητές συσκευές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τεχνολογικού τους εξοπλισμού. Η ασφάλεια αυτών των συσκευών είναι πρωταρχικής σημασίας για τη διαφύλαξη ευαίσθητων πληροφοριών, την ενίσχυση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και την προστασία της συνολικής ακεραιότητας της εκάστοτε επιχείρησης.

Πώς όμως μπορούν τα τμήματα IT να θωρακίσουν αποτελεσματικά τις φορητές συσκευές που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι από τις πολυάριθμες ηλεκτρονικές απειλές; Στην εν λόγω πρόκληση, η Samsung απαντά αποτελεσματικά με το Samsung Knox. Από την πρεμιέρα της πλατφόρμας το 2013 μέχρι σήμερα, 10 χρόνια μετά, το Knox προστατεύει περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο φορητές συσκευές Samsung, ενώ αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται για την διαχείριση άνω των 70 εκατομμύριων συσκευών καθημερινά.

Samsung Knox: μια πλατφόρμα ασφαλείας φτιαγμένη για επιχειρήσεις και που εμπιστεύονται κυβερνήσεις παγκοσμίως

Το Samsung Knox είναι μια πολυεπίπεδη, σχολαστικά μελετημένη και σχεδιασμένη πλατφόρμα ασφαλείας, η οποία βρίσκεται ενσωματωμένη στις φορητές συσκευές της Samsung σε επίπεδο hardware και συνοδεύεται από μια ευφυή σουίτα λύσεων λογισμικού που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει.

Χάρη στην ύπαρξη ενός αποκλειστικού τσιπ ασφαλείας, το Samsung Knox επιτυγχάνει την ισχυρή προστασία των εμπιστευτικών και ευαίσθητων δεδομένων μιας επιχείρησης, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται οι εργαζόμενοί της. Οι Samsung Galaxy φορητές συσκευές τους θωρακίζονται αποτελεσματικά σε κάθε επίπεδο και, μάλιστα, σε πραγματικό χρόνο. Με εύκολη διαμόρφωση και διαχείριση συσκευών, το Samsung Knox προσφέρει ασφάλεια αμυντικού επιπέδου, την οποία εμπιστεύονται κυβερνητικοί και στρατιωτικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο*.

Προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης

Η πλατφόρμα Samsung Knox διαθέτει 8 διαφορετικά προϊόντα** τα οποία μπορούν να ομαδοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μιας επιχείρησης. Αυτά είναι τα εξής:

Η Samsung προσφέρει επίσης το Knox Suite μια στοχευμένη λύση που συνδυάζει 6 από τα παραπάνω προϊόντα (Knox Mobile Enrollment, Knox Platform for Enterprise, Knox Manage, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA και Knox Capture) έναντι ετήσιας συνδρομής.

Συσκευές Samsung Galaxy Enterprise Edition για εταιρικούς χρήστες

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την αποτελεσματική, αξιόπιστη θωράκιση των δεδομένων και των επικοινωνιών τους, μπορούν να κάνουν το πρώτο βήμα με την απόκτηση συσκευών Samsung Galaxy Enterprise Edition***. Πρόκειται για ειδικές εκδόσεις των δημοφιλών Samsung Galaxy συσκευών, φτιαγμένες ειδικά για εταιρικούς χρήστες.

Συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ασφάλεια των επιχειρήσεων, οι συσκευές Samsung Galaxy Enterprise Edition προσφέρουν εγγυημένες ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις ασφαλείας για έως και πέντε έτη από την αρχική λειτουργία τους. Έτσι, τα τμήματα IT θα έχουν ένα λιγότερο άγχος. Επιπλέον, για την περαιτέρω διευκόλυνση των επιχειρήσεων, η Samsung έχει επιλέξει να διατηρεί σε διαθεσιμότητα τις συσκευές Galaxy Enterprise Edition για δύο χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία τους.

Οι συσκευές Samsung Galaxy Enterprise Edition συνοδεύονται από δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία Knox Suite, ενώ η σειρά παροχών που διευκολύνουν τις λειτουργικές ανάγκες μιας επιχείρησης συμπληρώνεται από την επέκταση της εγγύησης για ένα έτος πλέον της βασικής κάλυψης****.

Για τις επιχειρήσεις που έχουν ξεκινήσει το ταξίδι του ψηφιακού τους μετασχηματισμού, ανεξάρτητα από το αν κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα ή βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, η υιοθέτηση πολιτικών ασφαλείας δεν είναι απλώς μια επιλογή, αλλά επιτακτική ανάγκη για να προστατεύσουν τις επενδύσεις τους σε έναν ολοένα και πιο διασυνδεδεμένο κόσμο. Σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας τα δικά της προϊόντα, λογισμικό και υπηρεσίες, η Samsung είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε επιχειρήσεις με πλατφόρμες ασφαλείας όπως το Samsung Knox, που εξελίσσεται μαζί με τις ανάγκες τους.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

* Το Samsung Knox πληροί με επιτυχία τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας που έχουν τεθεί από κυβερνήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στους επιχειρηματικούς χρήστες μια ισχυρή λύση ασφάλειας για κινητά: https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications.
** Τα Knox Guard, Knox Manage, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA, Knox Capture και Knox Configure απαιτούν συνδρομή.
*** Η διαθεσιμότητα των συσκευών Enterprise Edition ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο και την περιοχή.
**** Για έως 3 συνολικά έτη. Ισχύει για συσκευές Enterprise Edition που κυκλοφόρησαν το 2023 και μεταγενέστερα μοντέλα.

Exit mobile version