Samsung Galaxy S23 Series: τα premium smartphones που ξεκλειδώνουν έναν νέο κόσμο δημιουργίας, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας

Με δεδομένο πως βρισκόμαστε στο 2023, όλοι χρειαζόμαστε ένα smartphone που θα γίνει ο σύμμαχός μας για τις ανάγκες της πολυδιάστατης καθημερινότητάς μας. Ξεκάθαρα, δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για συμβιβασμούς. Ακόμα κι αν μέχρι τώρα πίστευες πως μπαίνουν όρια ανάμεσα σε αυτά που σκέφτεσαι και σε αυτά που η αγαπημένη σου συσκευή σου επιτρέπει να κάνεις, με τα ολοκαίνουργια Galaxy S23 Series η Samsung αποδεικνύει εμπράκτως πως τα όρια υπάρχουν μόνο για να καταρρίπτονται.

Γιατί να επιλέξεις το Samsung Galaxy S23 Ultra

Φτιαγμένο για τους ανθρώπους που επιθυμούν να έχουν στα χέρια τους την αιχμή της τεχνολογίας και να συμβάλλουν με τη δημιουργικότητά τους ενεργά στη διαμόρφωση της pop κουλτούρας του σήμερα, το Galaxy S23 Ultra δίνει ζωή σε μια νέα γενιά συνδεδεμένων εμπειριών που αντέχουν στον χρόνο.

Με ενισχυμένο Nightography, το Galaxy S23 Ultra σού επιτρέπει να αιχμαλωτίζεις τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου όλο το εικοσιτετράωρο, από τις βόλτες στην ηλιόλουστη πόλη μέχρι τις βραδινές εξόδους με την παρέα σου, με ποιότητα εικόνας που εντυπωσιάζει. Οι καθαρές, φωτεινές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού βρίσκονται μόνο ένα άγγιγμα μακριά, χάρη στον αισθητήρα νέας γενιάς Adaptive Pixel 200MP και το νέο αλγόριθμο επεξεργασίας σήματος εικόνας (ISP) με τεχνητή νοημοσύνη που βελτιώνει τις λεπτομέρειες των αντικειμένων και τον χρωματικό τόνο.

Είτε πρόκειται για κινηματογραφικού επιπέδου βίντεο στη συναυλία του αγαπημένου σου συγκροτήματος, είτε για τον έναστρο ουρανό και καθηλωτικά νυχτερινά πορτρέτα, το Galaxy S23 Ultra τα πηγαίνει περίφημα όταν πέφτει το σκοτάδι αποτυπώνοντας τη μαγεία κάθε σκηνής με εκπληκτική πιστότητα σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Επιπρόσθετα, η προσαρμόσιμη τεχνολογία σύνδεσης pixel (pixel binning) σημαίνει πως μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις λεπτομέρειες που αιχμαλωτίζει ο αισθητήρας των 200MP, με επιλογή για λήψη απίστευτα ευκρινών φωτογραφιών 50MP με Super HDR, ακόμα και σε RAW format σε περίπτωση που επιθυμείς περαιτέρω επεξεργασία επαγγελματικού επιπέδου.

Εκτός από εκπληκτικής ποιότητας 4Κ βίντεο, το  Galaxy S23 Ultra μπορεί επίσης να τραβήξει βίντεο 8Κ στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, καλύπτοντας έτσι εγγυημένα και τις μελλοντικές σου ανάγκες. Οι σούπερ δυνατότητες επεκτείνονται φυσικά και στην εμπρόσθια κάμερα, η οποία θα ικανοποιήσει απόλυτα τόσο τους δημιουργούς περιεχομένου ανάμεσά μας, όσο και τους χρήστες που αναζητούν εκπληκτική ποιότητα εικόνας στις επαγγελματικές τους βιντεοκλήσεις. Για πρώτη φορά, τα smartphones της σειράς Galaxy S23 έρχονται εξοπλισμένα με μια Super HDR selfie κάμερα, με δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, γρήγορη αυτόματη εστίαση και βελτιστοποίηση των δυναμικών χαρακτηριστικών του προσώπου, για να βγάζεις κάθε φορά τον καλύτερό σου εαυτό.

Την ίδια στιγμή, το  Galaxy S23 Ultra προσφέρει μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης που απογειώνει την παραγωγικότητα. Συνεργάζεται υποδειγματικά με ολόκληρο το οικοσύστημα Galaxy συσκευών της Samsung, ενώ κάθε εργασία που θα του αναθέσεις εκτελείται με απίστευτη σβελτάδα. Οι άψογες επιδόσεις του Galaxy S23 Ultra οφείλονται στην τελευταία γενιά της high-end πλατφόρμας της Qualcomm, την οποία οι δύο εταιρείες βελτιστοποίησαν ειδικά για τη σειρά Galaxy S23.

Το Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy διασφαλίζει ακαριαία απόκριση, ενώ υποστηρίζει ray tracing σε πραγματικό χρόνο για τις πιο συναρπαστικές mobile gaming εμπειρίες που έχεις ζήσει ποτέ. Με υψηλής ανάλυσης, λεπτομερή γραφικά, αυτόματα προσαρμόσιμη απόδοση με ΑΙ για ομαλό frame rate χωρίς κομπιάσματα και σχεδόν ανύπαρκτο lag, το Galaxy S23 Ultra αναλαμβάνει να σε βυθίσει στους κόσμους των αγαπημένων σου mobile games, ανοίγοντας τον δρόμο για να βρεθείς στην κορυφή των leaderboards.

Σε κάθε σενάριο χρήσης – gaming, εργασία, ψυχαγωγία ή δημιουργία περιεχομένου – η μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 5.000mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης σημαίνει πως το  Galaxy S23 Ultra προσφέρει την αυτονομία που χρειάζεσαι ακόμα και τις πιο απαιτητικές μέρες.

Τα Galaxy S23 και S23+ γίνονται ο τέλειος σύντροφος για κάθε lifestyle

Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικά lifestyle και διαφορετικές ανάγκες. Επειδή ένα μέγεθος, προφανώς, είναι αδύνατο να ταιριάζει σε όλους, με τα Galaxy S23 και S23+ η Samsung δίνει στους χρήστες τη ελευθερία να διαλέξουν την premium εμπειρία smartphone που ανταποκρίνεται ιδανικά στις απαιτήσεις τους, για να κάνουν την κάθε μέρα τους επική!

Με ελκυστικό, επίπεδο σχεδιασμό που μαγνητίζει τα βλέμματα, σε τέσσερα μοναδικά χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση (Phantom Black, Cream, Green και Lavender) και με φωτεινή, ολοζώντανη Super HDR οθόνη 6,1 ιντσών ή 6,6 ιντσών, τα Galaxy S23 και S23+ δημιουργήθηκαν για τους καταναλωτές που αναζητούν πιο μικρά αλλά πραγματικά ικανά smartphones.

Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξεις, τα Galaxy S23 και S23+ ενσωματώνουν τις φημισμένες premium λειτουργίες κάμερας της σειράς Galaxy S, σούπερ επιδόσεις χάρη στο Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy και πιο ισχυρές μπαταρίες για streaming, gaming, εργασία και παραγωγή περιεχομένου χωρίς περιορισμούς.

Επιπλέον, όλη η σειρά Galaxy S23 είναι εφοδιασμένη με Gorilla Glass Victus 2 στην οθόνη και την πίσω πλευρά, γεγονός που σε συνδυασμό με την IP68* ανθεκτικότητα απ’ το νερό και τη σκόνη, μεταφράζεται σε αυξημένη αντοχή στην πορεία του χρόνου. Σημαντικό, ειδικά αν σκεφτείς πως τα smartphones Galaxy S23 Series θα λάβουν τέσσερεις γενιές αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος Android, καθώς και πέντε χρόνια αναβαθμίσεων ασφαλείας.

Η νέα σειρά Galaxy S23 είναι διαθέσιμη τώρα στο samsung.com/gr, με δωρεάν standard παράδοση και έως 36 άτοκες δόσεις. Με κάθε Galaxy S23 Series περιλαμβάνονται 4 μήνες συνδρομή στο YouTube Premium**και 6 μήνες δωρεάν συνδρομής Microsoft 365***.

*Τα Galaxy S23, S23+, S23 Ultra και το S Pen του Galaxy S23 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση εργαστηριακές συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η ανθεκτικότητα της συσκευής σε νερό και σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να ελαττώνεται με τον χρόνο.

**Ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Εξαργύρωση στην εφαρμογή YouTube εντός ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3LqGz1J . YouTube σήμα της Google LLC.

*** Ισχύει μόνο για νέους χρήστες έως 31.12.2023, για επιλεγμένα Galaxy smartphones. Εξαιρούνται ορισμένοι χρήστες. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3yGGCis

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Exit mobile version