Οι αντλίες θερμότητας LG είναι η ιδανική βιώσιμη λύση για το σπίτι

Οι αντλίες θερμότητας αέρα/νερού της LG Electronics αποτελούν μία βιώσιμη λύση για το σπίτι σας, καθώς απολαμβάνετε θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με οποιαδήποτε συμβατική λύση. Επίσης, επωφελείστε όλο τον χρόνο από την επένδυσή σας με την αγορά μιας αντλίας θερμότητας LG, καθώς παρέχουν και λειτουργία ψύξης.

Η αντλία θερμότητας THERMA V R32 Hydrosplit είναι ικανή να προσφέρει θέρμανση αλλά και ψύξη, με ασφάλεια και εξαιρετικές αποδόσεις σε κάθε σπίτι. Καθώς η εσωτερική μονάδα με την εξωτερική συνδέονται αποκλειστικά με σωληνώσεις νερού, η εγκατάσταση του συστήματος γίνεται πιο εύκολη και η χρήση πιο ασφαλής, καθώς εξαλείφεται τόσο η ανάγκη για τοποθέτηση ψυκτικών σωληνώσεων, όσο και η πιθανότητα διαρροής ψυκτικού μέσου στο εσωτερικό της οικίας. Η μονάδα Hydrosplit προσφέρει σταθερή παροχή ζεστού νερού χάρη στη δυνατότητα λειτουργίας σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασίας περιβάλλοντος από -25℃ έως 35℃.

Επιπλέον, αποτελεί μία αποδοτική και βιώσιμη λύση καθώς είναι ενεργειακής κλάσης Α+++, ενώ το ψυκτικό μέσο (R32) που χρησιμοποιεί είναι φιλικό προς το περιβάλλον και παρέχει ισχυρή και εξαιρετικά αποδοτική θέρμανση και ψύξη*, μειώνοντας έτσι την συνολικά απαιτούμενη κατανάλωση ενέργειας.

Οι αντλίες θερμότητας LG, διαθέτουν «έξυπνο χειρισμό», καθώς συνδέεστε από το smartphone σας μέσω WI-FI με την εφαρμογή LG ThinQ, ελέγχετε εύκολα την θερμοκρασία και παρακολουθείτε την κατανάλωση ενέργειας. Έτσι, έχετε τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή και βελτιώνετε την συνολική απόδοση του σπιτιού σας.

Αν θέλετε και εσείς να βρείτε την πιο κατάλληλη ενεργειακή λύση για τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού σας, μπορείτε να επενδύσετε στην αγορά μιας αντλίας θερμότητας LG λαμβάνοντας και σχετικές κρατικές επιχορηγήσεις.

*Ο πραγματικός SCOP (εποχικός συντελεστής απόδοσης στη θέρμανση) της σειράς THERMA V R32 είναι υψηλότερος από 4 σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας νερού και μέσου κλίματος. Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη θερμοκρασία του νερού και την εξωτερική θερμοκρασία.

Exit mobile version