Μηχανικά πληκτρολόγια gaming Logitech G413 SE

Must have πληκτρολόγια για gamers!

Αν στόχος σου είναι να βγαίνεις πάντα νικητής στις online multiplayer αρένες, δεν αρκεί ένα συνηθισμένο πληκτρολόγιο. Τα μηχανικά πληκτρολόγια G413 SE της Logitech G προσφέρουν την ακρίβεια και την απόδοση που χρειάζεσαι, για να αναβαθμίσεις τη gaming εμπειρία σου! Η εταιρεία έχει εξοπλίσει τα πληκτρολόγια με απτικούς μηχανικούς διακόπτες, οι οποίοι προσφέρουν ασυμβίβαστη απόδοση και άμεση ενεργοποίηση στους παίκτες που προτιμούν την απευθείας ανατροφοδότηση. Επιπλέον, τα πληκτρολόγια διαθέτουν καλύμματα πλήκτρων PBT που είναι κατασκευασμένα με ποιοτικά υλικά, σχεδιασμένα να αντέχουν τη θερμότητα και τη φθορά στην πορεία του χρόνου, γεγονός που τα καθιστά από τα πλέον ανθεκτικά PBT πλήκτρα στην αγορά.

Με λευκό φωτισμό LED και στιβαρό σκελετό κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου-μαγνησίου, το αποτέλεσμα είναι ένας μίνιμαλ και ισορροπημένος σχεδιασμός που ταιριάζει με κάθε gaming rig.  Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως τα πληκτρολόγια Logitech G413 SE παρέχουν πιο αξιόπιστη ανταπόκριση πλήκτρων σε σύγκριση με άλλα μηχανικά πληκτρολόγια που δεν προορίζονται για gaming. Η ταυτόχρονη χρήση 6 πλήκτρων με anti-ghosting σημαίνει πως θα έχεις τον πλήρη έλεγχο στο αποκορύφωμα του παιχνιδιού, με τα πλήκτρα να καταχωρούνται όλα μαζί, ώστε να ενεργοποιείται οποιαδήποτε ειδική κίνηση. Θα το βρεις σε δύο εκδόσεις, για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει ιδανικά στις απαιτήσεις σου.

Logitech G413 SE
Για όσους χρειάζονται το num pad στην καθημερινότητά τους, το πλήρους μεγέθους Logitech G413 SE θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες τους. Διατίθεται στην τιμή των €81,99.

 

Logitech G413 TKL SE
Το G413 TKL SE με κόστος €71,99 διαθέτει τις ίδιες προηγμένες τεχνολογίες, σε πιο συμπαγή σχεδιασμό χωρίς num pad. Έτσι, προσφέρει περισσότερο χώρο για ευρείες κινήσεις του ποντικιού.

Μάθετε περισσότερα στο Logitech G, www.logitechg.com/el-gr

Exit mobile version