HUAWEI MatePad 11: το tablet με τις απεριόριστες δυνατότητες

Έχοντας μπει για τα καλά πλέον στη νέα σεζόν, οι υποχρεώσεις αρχίζουν να γίνονται ολοένα και περισσότερες. Είτε εργάζεσαι, είτε είσαι φοιτητής / μαθητής, χρειάζεσαι μια συσκευή που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό. Όπως δηλαδή το ολοκαίνουριο tablet-πολυεργαλείο της HUAWEI, που ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα στην κατηγορία με καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτοποριακές λειτουργίες. Το HUAWEI MatePad 11 είναι εδώ –και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το λατρέψεις.

Ένα έξυπνο γραφείο που σε ακολουθεί παντού!

Αυτό που κάνει το HUAWEI MatePad 11 να ξεχωρίζει είναι πως πρόκειται για μια ολοκληρωμένη Smart Office λύση σε μέγεθος που σου επιτρέπει να το έχεις μαζί σου όλο το εικοσιτετράωρο, όπου κι αν σε οδηγήσουν οι υποχρεώσεις σου. Με την υποδειγματική, premium κατασκευή για την οποία διακρίνονται τα προϊόντα της HUAWEI, πάχος μόλις 7,25 χιλιοστά και βάρος περίπου 485 γραμμάρια, το HUAWEI MatePad 11 διεκδικεί επάξια μια μόνιμη θέση στην τσάντα σου.

Κι αν σκέφτεσαι πως ένα tablet δύσκολα μπορεί να αντικαταστήσει τον φορητό σου υπολογιστή, γράψε λάθος. Το HUAWEI MatePad 11, χάρη στη δύναμη του νέου HarmonyOS 2.0, έρχεται με λειτουργίες που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις όσα πίστευες μέχρι πρότινος για τα tablets.

Ο διεξοδικά μελετημένος σχεδιασμός του HarmonyOS σημαίνει πως οι πιο σημαντικές πληροφορίες εμφανίζονται σε ένα καθαρό, οργανωμένο περιβάλλον χρήσης. Το νέο Bottom Dock δείχνει τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές, αλλά κι αυτές που χρησιμοποίησες πρόσφατα, προκειμένου να εντοπίζεις εύκολα τα σημαντικότερα για σένα apps, χωρίς ταλαιπωρία. Τα νέα Service Widgets μπορούν επίσης να εμφανίζουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, για να έχεις πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες της εκάστοτε εφαρμογής χωρίς να πρέπει να την ανοίξεις. Αυτά τα widgets μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε και είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμα, ώστε να εξατομικεύσεις το HUAWEI MatePad 11, ανάλογα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις!

Το καλύτερο είναι πως συνδυάζοντας το HUAWEI MatePad 11 με το Smart Magnetic Keyboard, μπορείς να χρησιμοποιείς το κορυφαίο tablet της HUAWEI όπως ένα κανονικό laptop, με πληκτρολόγιο και ποντίκι. Έτσι, έχεις τη δυνατότητα να συντάξεις κείμενα ταχύτατα, να δημιουργήσεις παρουσιάσεις, να διορθώσεις υπολογιστικά φύλλα και να απαντήσεις αναλυτικά σε επαγγελματικά emails με την άνεση της εισαγωγής κειμένου μέσω ενός άνετου πληκτρολογίου, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Το HUAWEI MatePad 11 είναι επίσης ένα tablet που προσφέρει πραγματικό multitasking. Ξέρεις, ακριβώς όπως το χρειάζεσαι στην πραγματική ζωή! Με τη λειτουργία Multi-Window, μπορείς να ανοίξεις έως και 4 εφαρμογές ταυτόχρονα στην εντυπωσιακή FullView οθόνη 10,95 ιντσών. Έτσι, έχεις για παράδειγμα τη δυνατότητα να συνομιλείς με συναδέλφους σου ενώ ελέγχεις τα email σου ή να τσεκάρεις κάποιο link και την ίδια στιγμή να παίρνεις μέρος σε κλήσεις συνδιάσκεψης. Ό,τι κι αν χρειάζεσαι, το HUAWEI MatePad 11 θα προσαρμοστεί στον τρόπο εργασίας που εσύ επιθυμείς!  Επιπρόσθετα, με τη λειτουργία App Multiplier, μπορείς να εκτελέσεις δύο εργασίες στην ίδια εφαρμογή!

Κι αν είσαι κάτοχος HUAWEI smartphone ή laptop, οι επιλογές διασυνδεσιμότητας του HUAWEI MatePad 11 θα σου λύσουν τα χέρια και θα απογειώσουν την παραγωγικότητα! Σε συνεργασία με το HUAWEI smartphone σου, το MatePad 11 μετατρέπεται σε ένα φορητό στούντιο επεξεργασίας βίντεο: μπορείς να τραβήξεις εκπληκτικά βίντεο στο τηλέφωνό σου και, στη συνέχεια, να τα μεταφέρεις αμέσως στο MatePad 11 για ευκολότερη επεξεργασία στη μεγαλύτερη οθόνη. Το HUAWEI MatePad 11 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως δευτερεύουσα οθόνη με το HUAWEI laptop σου! Μπορείς να εργαστείς σε δύο projects ταυτόχρονα και μεταφέρεις εύκολα αρχεία μεταξύ των οθονών (drag-and-drop). Εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας τον αντικατοπτρισμό οθόνης, μπορείς να προβάλεις την οθόνη του laptop στο MatePad και να χρησιμοποιήσεις το HUAWEI M-Pencil για να αποκτήσεις πλήρη έλεγχο των σχεδιαστικών σου projects!

Το απόλυτο tablet για μαθητές / φοιτητές

Με δεδομένο πως διανύουμε την εποχή της τηλεκπαίδευσης, είναι ωραίο να ξέρεις πως έχεις στα χέρια σου ένα tablet που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πιθανό σενάριο. Έτσι, είτε παρακολουθείς τα μαθήματα της σχολής σου δια ζώσης, είτε χρειαστεί να παρακολουθήσεις μαθήματα απομακρυσμένα για κάποιο χρονικό διάστημα, το HUAWEI MatePad 11 θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

Εξοπλισμένο με εξαιρετικές κάμερες και ένα σύστημα τεσσάρων μικροφώνων με τεχνολογία μείωσης θορύβου ΑΙ, μπορείς να είσαι σίγουρος πως η εικόνα σου και η φωνή σου θα φτάνει στους συνομιλητές σου, στις ψηφιακές σχολικές ή πανεπιστημιακές αίθουσες, με κρυστάλλινη ποιότητα!

Αν πάλι βρίσκεσαι στο αμφιθέατρο, μπορείς να κρατάς ψηφιακές σημειώσεις πιο εύκολα από ποτέ –και να τις διαμοιράζεσαι ταχύτατα με τους συμφοιτητές σου. Η γραφίδα M-Pencil της HUAWEI έχει αναβαθμιστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους και διαθέτει νέα μύτη με επένδυση από πλατίνα, ενώ υποστηρίζει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση. Σε συνδυασμό με το HUAWEI MatePad 11, το HUAWEI M-Pencil δεύτερης γενιάς έχει χαμηλό delay έως και 2ms, το οποίο μαζί με το υψηλό refresh rate 120Hz της οθόνης FullView προσφέρει τόσο φυσική και αυθεντική εμπειρία γραφής που δύσκολα συναντά κανείς σε άλλο tablet της αγοράς. Τώρα, μπορείς να κρατάς σημειώσεις, να απαντάς σε μηνύματα, να δημιουργείς σχόλια και να σχεδιάζεις τέλεια διαγράμματα, όλα με ευκολία, ακρίβεια και άμεση απόκριση. Η φόρτιση του M-Pencil είναι το ίδιο απλή: αρκεί το μετακινήσεις δίπλα στο tablet και αυτό θα συνδεθεί μαζί του μαγνητικά.

Όσο για την αυτονομία του HUAWEI MatePad 11, η μεγάλη μπαταρία σε συνδυασμό με το έξυπνο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS 2.0 και τον ενεργειακά αποδοτικό επεξεργαστή, μεταφράζονται σε διάρκεια ζωής 12 ωρών εργασίας. Κοινώς, μπορείς να αφήσεις τον φορτιστή στο σπίτι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ένα φορητό κέντρο ψυχαγωγίας

Φυσικά, οι σούπερ δυνατότητες του HUAWEI MatePad 11 δεν περιορίζονται στην εργασία και την εκπαίδευση. Η εταιρεία έχει φροντίσει να εξοπλίσει το premium αυτό tablet με τα απαραίτητα για να γίνει το απόλυτο φορητό κέντρο ψυχαγωγίας κάθε χρήστη.

Ό,τι περιεχόμενο κι αν προτιμάς να παρακολουθείς, είναι βέβαιο πως θα δείχνει τέλειο στην εκπληκτική οθόνη των 10,95 ιντσών (2560×1600 pixels), που υποστηρίζει χρωματική παλέτα DCI-P3 για εξαιρετικά ζωντανά χρώματα. Επιπλέον, χάρη στην υποστήριξη refresh rate 120Hz, το HUAWEI MatePad 11 προσφέρει καλύτερη εικόνα με περισσότερες λεπτομέρειες και απίστευτα ρευστά γραφικά σε βίντεο και παιχνίδια! Η αψεγάδιαστη εικόνα συνοδεύεται από συναρπαστικό ήχο, χάρη στα τέσσερα ηχεία του tablet, ρυθμισμένα από τους ειδικούς της Harman Kardon, ώστε να αποδίδουν δυναμικά μπάσα και καθαρά, ζωηρά πρίμα.

Με το HUAWEI MatePad 11 μπορείς να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές εν κινήσει, ενώ βρίσκεσαι στο λεωφορείο και το μετρό, ή ξαπλωμένος στο κρεβάτι του σπιτιού, με μια εμπειρία προβολής που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την τηλεόραση του καθιστικού! Όλα αυτά χωρίς να καταπονούνται τα μάτια σου ακόμα και μετά από ώρες εργασίας ή ψυχαγωγίας στο tablet, μιας και έχει διπλή πιστοποίηση TÜV Rheinland (Μειωμένου Μπλε Φωτός και Flicker Free).

Το HUAWEI MatePad 11 είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω απ’ το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI. Βασίζεται στον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865, που συνοδεύεται από 6GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Μεταξύ των πληθωρικών χαρακτηριστικών του HUAWEI MatePad 11, αξίζει να σταθούμε επίσης στην υποστήριξη Wi-Fi 6, καθώς και στη γρήγορη φόρτιση 22.5W.

Επιπλέον, αν αποκτήσεις το HUAWEI MatePad 11 μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου, παίρνεις μαζί δώρο το κορυφαίο M-Pencil δεύτερης γενιάς αλλά και το Magnetic Keyboard –μια προσφορά που πραγματικά δεν πρέπει να χάσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
FacebookHuaweimobileGR
Instagramhuaweimobilegr

Exit mobile version