Φρέσκαρε και διώξε εντελώς τις οσμές, τους ιούς και τα βακτήρια έως και 99,9%*, από τα ρούχα σου, όπου κι αν βρίσκεσαι, με το FreshUp της Bosch!

Αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές από τα υφάσματα των ρούχων στη στιγμή.

Οι καθημερινές δραστηριότητες αφήνουν πάνω στα ρούχα τα δικά τους σημάδια. Σημάδια που ίσως να μην είναι ορατά με το μάτι, αλλά γίνονται εύκολα αντιληπτά με μια άλλη αίσθηση: την όσφρηση. Από τον καπνό του τσιγάρου μέχρι την οσμή των φαγητών σε ένα εστιατόριο με κακό εξαερισμό, τα ρούχα μας τείνουν να φυλακίζουν κάθε έντονη μυρωδιά.

Προφανώς, κάτι τέτοιο αρκεί για να σου χαλάσει τη διάθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν θα ήταν, όμως, τέλειο να μπορούσες να φρεσκάρεις τα ρούχα σου χωρίς να χρειαστεί να τα πλύνεις για να απομακρύνεις αποτελεσματικά τις οσμές;

Με το FreshUp, την ολοκαίνουρια φορητή συσκευή της Bosch, το όνειρό σου (και το δικό μας) γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Συνεχίζοντας την παράδοση δεκαετιών της εταιρείας στην καινοτομία, το FreshUp αναλαμβάνει το φρεσκάρισμα των ρούχων ακριβώς τη στιγμή που θα το χρειαστείς.

Δεν έχει σημασία αν βρίσκεσαι στο σπίτι, στο γραφείο, καθ’ οδόν για το επόμενο επαγγελματικό σου ραντεβού ή για ένα χαλαρό ποτό με την παρέα. Το FreshUp έχει φτιαχτεί για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυριολεκτικά οπουδήποτε. Σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στη Γερμανία, έχει μέγεθος όσο μια θήκη γυαλιών και είναι τόσο κομψό, που συμβαδίζει με κάθε στιλ!

Με τη δύναμη της πρωτοποριακής τεχνολογίας Bosch Plasma

Οι εκπληκτικές δυνατότητες του FreshUp οφείλονται στην τεχνολογία Bosch Plasma, με την οποία απομακρύνονται οι δυσάρεστες οσμές από τα ρούχα χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών, νερού ή χημικών.

Ποιο είναι το «μυστικό» της; Πολύ απλά, το FreshUp απελευθερώνει με μεγάλη ταχύτητα και με μια διαδικασία που βασίζεται σε αρχή της Φυσικής, ενεργά σωματίδια πλάσματος στην επιφάνεια των υφασμάτων και των ρούχων. Αυτά εισχωρούν στις ίνες του υφάσματος, διασπώντας με φυσικό τρόπο τα μικροσωματίδια που ευθύνονται για τις δυσάρεστες οσμές.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι οσμές αφαιρούνται και τα ρούχα ανανεώνονται για να συνεχίσεις το πρόγραμμα της ημέρας με αυτοπεποίθηση! Αξίζει να σημειώσουμε πως ταυτόχρονα με τις οσμές, η τεχνολογία Bosch Plasma εξουδετερώνει έως και 99,9%* των ιών και βακτηρίων!

Απομακρύνει κάθε δυσάρεστη οσμή, αποδεδειγμένα

Το FreshUp θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις σωματικές οσμές, όπως τον ιδρώτα όταν στεγνώνει στα ρούχα, ενώ είναι εξίσου αποτελεσματικό και στις οσμές από τσιγάρο, οι οποίες ταλαιπωρούν συστηματικά όλους μας, καπνιστές και μη καπνιστές στη χώρα μας. Με το FreshUp, ένα πουκάμισο ή ένα φόρεμα που μυρίζει καπνό μπορεί να ανακτήσει τη φρεσκάδα του μέσα σε λίγα λεπτά! Το ίδιο, φυσικά, ισχύει για τις επίμονες οσμές φαγητού που εισχωρούν στα ρούχα.

Όσο αποτελεσματικό είναι το FreshUp στα ρούχα, άλλο τόσο είναι στα υφάσματα και στα έπιπλα του σπιτιού. Έτσι, μπορείς εύκολα να απομακρύνεις τις οσμές από το σημείο του καναπέ που κάθεται ο σκύλος σου ή από το αγαπημένο μαξιλάρι της γάτας σου. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια του καναπέ ή το λούτρινο αρκουδάκι που σημαίνει τόσα για σένα, όλα μπορούν να φρεσκαριστούν με το FreshUp και λίγες απλές κινήσεις.

Μάλιστα, διεξοδική έρευνα ανεξάρτητου ερευνητικού κέντρου**, επιβεβαιώνει ότι το FreshUp αφαιρεί αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές από τα υφάσματα των ρούχων, όπως αυτές από καπνό, μαγειρικό λίπος, λάδι τηγανίσματος, τσιγαρισμένο κρεμμύδι, καπνιστό μπέικον, ψάρι και τόσες άλλες έντονες μυρωδιές.

Φρεσκάρισμα των ρούχων πιο εύκολα από ποτέ

Στην πράξη, το FreshUp είναι τόσο απλό στη χρήση που θα γίνει αμέσως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σου ρουτίνας! Πιέζοντας το πλήκτρο Οn/Off για περίπου ένα δευτερόλεπτο, ενεργοποιείς τη συσκευή. Το λευκό φως σου δείχνει ότι είναι έτοιμη για χρήση.

Η περιοχή από όπου εκπέμπεται η τεχνολογία Bosch Plasma βρίσκεται στην κάτω πλευρά του FreshUp. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιέσεις απαλά τη μπάρα εκπομπής πάνω στο ύφασμα που θέλεις να φρεσκάρεις. Τότε η συσκευή αποκτά μωβ φως και το πλάσμα δουλεύει.

Χρησιμοποιώντας όλο το πλάτος της περιοχής από όπου εκπέμπεται η τεχνολογία Bosch Plasma, κάνεις πλάγιες κινήσεις επάνω στα ρούχα που θέλεις να ανανεώσεις. Για να απομακρυνθούν αποτελεσματικά οι οσμές, η συσκευή πρέπει να έρχεται σε πλήρη επαφή με το ύφασμα. Το καλύτερο είναι πως μπορείς να φρεσκάρεις τα ρούχα σου, ενώ τα φοράς! Αρκεί μόνο να είναι στεγνά.

Αφού τελειώσεις με το φρεσκάρισμα, πίεσε το κουμπί On/Off για ένα δευτερόλεπτο για να απενεργοποιήσεις το FreshUp. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του, προσφέρει έως και 60 λεπτά αυτονομίας, κάτι που σημαίνει πως μπορείς άνετα να φρεσκάρεις μέχρι και 30 πουκάμισα εύκολα και γρήγορα. Έτσι, ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής εβδομάδας, το FreshUp είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.

Το Bosch FreshUp είναι ιδανικό για όλα τα υφάσματα, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα, όπως το μετάξι, το κασμίρι και το μαλλί. Έτσι, σου δίνεται η δυνατότητα να φοράς περισσότερες φορές τα αγαπημένα σου ρούχα μεταξύ των πλύσεων και του καθαριστηρίου.

Το Bosch FreshUp είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και θα το βρεις μόνο στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος. Στη συσκευασία του, εκτός από το καλώδιο και την πρίζα φόρτισης micro USB, περιλαμβάνεται και μια προστατευτική θήκη για να μπορείς να παίρνεις το FreshUp μαζί σου, όπου κι αν σε οδηγήσουν οι υποχρεώσεις σου!

* Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).

** Σημαντική μείωση δυσοσμίας επιβεβαιώθηκε για τον καπνό τσιγάρου, το μαγειρικό, λίπος, τα τηγανητά, το κρεμμύδι και τις μυρωδιές από άλλα τρόφιμα όπως: καπνιστό μπέικον, ψάρι και καπνιστό ζαμπόν. Έρευνα WL 2232/20 από wfk – Institut für Angewandte Forschung GmbH, n=270 δείγματα.

Exit mobile version