Δημιουργία χωρίς όρια με λύσεις Wacom

Η κορυφαία επιλογή σε pen displays & tablets!

Οι πιο δημιουργικοί ανάμεσά μας γνωρίζουν καλά πως ένα ποντίκι, όσο προηγμένο κι αν είναι, αδυνατεί να δώσει ζωή σε όλες τις μικρές ή μεγάλες ιδέες που έρχονται στο μυαλό τους. Χρειάζονται μια ελευθερία κινήσεων που να μπορεί να ακολουθήσει τη φαντασία τους!  Η ιαπωνική Wacom είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα pen displays και tablets για creative χρήστες –και δεν είναι τυχαίο που ακόμα και μεγάλοι κατασκευαστές smartphones και tablets εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια τις τεχνολογίες της.

Η Wacom διαθέτει στην ελληνική αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών, όσο και των ερασιτεχνών που αναζητούν νέους, πρωτότυπους και διασκεδαστικούς τρόπους για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους. Κοινό τους χαρακτηριστικό η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και η απλή εγκατάσταση: σύνδεσέ τα με το PC ή το Mac σου, ασύρματα ή ενσύρματα, εγκατάστησε τους drivers και μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα το νέο σου project! Ναι, είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.

Το καλύτερο είναι πως τα pen displays και tablets της Wacom προσφέρουν μια απόλυτα φυσική εμπειρία σχεδίασης, εφάμιλλη με το να σχεδιάζεις σε κανονικό χαρτί. Με ενσωματωμένη οθόνη ή χωρίς, θα γίνουν ο ευέλικτος ψηφιακός σου καμβάς, που δεν θα αποχωρίζεσαι ποτέ! Παράλληλα, με δεδομένο πως βρισκόμαστε πλέον στην εποχή του υβριδικού μοντέλου εργασίας, το μικρό τους μέγεθος καθιστά εύκολη τη μεταφορά τους, όπου κι αν βρίσκεται το γραφείο σου. Εσύ, δεν έχεις παρά επιλέξεις το Wacom που καλύπτει ιδανικά τις απαιτήσεις σου!

Πένες σχεδίασης που δεν χρειάζονται φόρτιση
Οι πένες σχεδίασης που συνοδεύουν τα tablets της Wacom ξεχωρίζουν τόσο για την υποδειγματική τους ακρίβεια και ευαισθησία, όσο και για το γεγονός πως δεν χρειάζονται φόρτιση! Χάρη στην τεχνολογία EMR, οι εργονομικά σχεδιασμένες γραφίδες αντλούν την απαραίτητη ενέργεια για τη λειτουργία τους από το pen display ή το tablet.

Τα pen tablets και τα pen displays της Wacom συνοδεύονται, φυσικά, από το απαραίτητο λογισμικό, για να ξεκινήσεις να δημιουργείς άμεσα, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα τα συνδέσεις στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή.

Γνώρισε τη μεγάλη οικογένεια Wacom

Wacom Intuos

Ιδανικά για αρχάριους, τα Intuos συγκαταλέγονται στα πιο προσιτά pen tablets της Wacom, όμως δεν υστερούν σε επιδόσεις. Η πένα σχεδίασής τους μπορεί να αναγνωρίσει 4096 επίπεδα πίεσης και είναι διαθέσιμα σε δύο μεγέθη, με σούπερ ελκυστικά χρώματα.

Wacom Intuos Pro

Τα Intuos Pro αναβαθμίσουν τις δυνατότητες των Intuos: έρχονται με την πένα Wacom Pro Pen 2 που αναγνωρίζει 8.192 επίπεδα πίεσης, διαθέτουν περισσότερα πλήκτρα στο tablet και κυκλοφορούν σε τρία μεγέθη, με Bluetooth σε όλα τα μοντέλα.

Wacom Cintiq

To Wacom Pro Pen 2 συνεργάζεται άψογα με τη Full HD οθόνη του Wacom Cintiq (στις 15.6” ή 21.5”), περνώντας έτσι την εμπειρία σχεδιασμού σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Διαθέτει επίσης αναδιπλούμενα πόδια, αν προτιμάς να εργάζεσαι υπό γωνία.

Wacom Cintiq Pro

Το πιο προηγμένο pen display της Wacom κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη, με premium οθόνη 15.6”, 23.6” ή 31.5” ανάλυσης 4Κ και  ρεαλιστική χρωματική ακρίβεια έως 99% του Adobe RGB. Απίστευτες δυνατότητες, για απαιτητικούς επαγγελματίες.

Διάθεση AMY A.E., 210-6133000, www.amy.gr

Exit mobile version