Dell OptiPlex 5490

All in One φτιαγμένο για επαγγελματίες!

Ένας ευφυής all-in-one επιτραπέζιος ηλεκτρονικός υπολογιστής που προσφέρει ενισχυμένη ασφάλεια και απρόσκοπτη παραγωγικότητα, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο στο γραφείο σου! Ο Dell OptiPlex 5490 δημιουργήθηκε για ανθρώπους που επιθυμούν να εργάζονται έξυπνα, γι’ αυτό και ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Στην «καρδιά» του συστήματος βρίσκεται ο ισχυρός εξαπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i5-10500T, με Intel UHD Graphics 630, 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο SSD 256GB. Η λειτουργία ExpressResponse που βασίζεται στην τεχνολογία Intel Adaptix δίνει προτεραιότητα στις πιο σημαντικές για σένα εφαρμογές, ώστε να εκτελούνται ταχύτερα και με καλύτερη απόδοση, ενώ χάρη στο Intelligent Audio η ποιότητα του ήχου βελτιώνεται με ταυτόχρονη μείωση του θορύβου, για να ακούς και να ακούγεσαι καλύτερα στις τηλεδιασκέψεις.

Όσο για την εικόνα σου, θα φτάνει πάντα κρυστάλλινη στους συνομιλητές σου, μέσω της pop-up κάμερας web στην πάνω πλευρά της InfinityEdge Full HD οθόνης 23,8 ιντσών. Ο Dell OptiPlex 5490 διαθέτει φυσικά όλες τις απαραίτητες θύρες στο εργονομικά σχεδιασμένο σώμα του, υποστηρίζει Wi-Fi 6 και έρχεται με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι Dell, καθώς και με Windows 10 Pro, τα οποία μπορείς να αναβαθμίσεις εντελώς δωρεάν στα νέα Windows 11.

Ασυναγώνιστη εγγύηση 5 ετών
Ο Dell OptiPlex 5490 καλύπτεται από εγγύηση 5 ολόκληρων ετών «On Site – Repair Next Business Day», παρέχοντας έτσι απλόχερα στους επαγγελματίες την αξιοπιστία που χρειάζονται από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή!

Διάθεση Dell Exclusive Stores, 211-8888400, www.exclusivestores.gr Τιμή €1.199

 

 

Exit mobile version