Απίστευτες επιδόσεις, απίστευτες τιμές στα realme Black Friday offers

Ισχυρά smartphones με κόστος χαμηλότερο των €200!

Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, το αποκτήσεις ένα smartphone με κορυφαίες επιδόσεις, σούπερ οθόνη και άφθονο αποθηκευτικό χώρο, σήμαινε πως θα έπρεπε να ξοδέψεις μερικές εκατοντάδες ευρώ.

Φέτος, οι πιο real προσφορές της realme ανατρέπουν τα δεδομένα, δίνοντάς σου πρόσβαση στις καλύτερες τεχνολογίες του σήμερα, ξοδεύοντας λιγότερα από €200!

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να αγοράσεις δύο σούπερ smartphones μεσαίας κατηγορίας, σε τιμές που θα σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου. Ο λόγος για το realme 6s που διατίθεται στην τιμή προσφοράς των €169 (από αρχική €239) και το realme 6, που μπορεί να γίνει δικό σου με μόλις €199, δηλαδή με €100 λιγότερα από την αρχική τιμή των €299!

Κι αν απορείς γιατί γράφουμε πως οι πιο real προσφορές φέτος είναι της realme, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα χαρακτηριστικά των smartphones που ακολουθούν στις παρακάτω γραμμές.

realme 6

Το realme 6 θα μπορούσε άνετα να διεκδικήσει τον θρόνο του βασιλιά του φετινού Black Friday στα smartphones. Κι αυτό, επειδή πρόκειται για ένα smartphone που διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά κοστίζει μόλις €199.

Το realme 6 έρχεται με οθόνη 6,5 ιντσών με FHD+ ανάλυση (1080×2400 pixels) και ρυθμό ανανέωσης 90Hz, κάτι που σημαίνει πως εκτός από σούπερ ευκρινής, είναι και απίστευτα ομαλή τόσο στα παιχνίδια, όσο και κατά τη γενικότερη χρήση του smartphone. Με αναλογία οθόνης προς σώμα συσκευής στο 90,5% το realme 6 προσφέρει μια κορυφαία οπτική εμπειρία, ενώ η οθόνη καλύπτεται από γυαλί Corning Gorilla Glass 3 για καλύτερη προστασία.

Βασισμένο στον πολύ ισχυρό επεξεργαστή MediaTek Helio G90T, το realme 6 έχει σχεδιαστεί για να γίνει ο πυρήνας μιας ασυναγώνιστης εμπειρίας gaming. Με τον συνδυασμό της εξελιγμένης CPU και GPU, της γρήγορης μνήμης RAM 8GB και του ισχυρού AI, το realme 6 επιτρέπει στους gamers να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους games στην ποιότητα που τους αξίζει. Μάλιστα η ταχύτατη τεχνολογία φόρτισης 30W Flash Charge, επιτρέπει την φόρτιση της μεγάλης 4.300mAh μπαταρίας του μέσα σε μόλις 55 λεπτά, ενώ ακόμα και αν συγχρόνως παίζεις βαριά παιχνίδια, το smartphone θα φορτίσει έως 55% μέσα σε 60 λεπτά!

Το realme 6 διαθέτει επίσης μια εξαιρετική τετραπλή AI κάμερα. Πιο αναλυτικά, αποτελείται από μια κύρια κάμερα 64 megapixel, μια υπέρ-ευρυγώνια κάμερα 8 megapixel με φακό 119°, μια macro κάμερα και έναν ασπρόμαυρο αισθητήρα βάθους, ειδικά για τα πορτραίτα. Όσο για τις selfies σου, η κάμερα 16 megapixel που βρίσκεται στη μπροστινή πλευρά θα σε εντυπωσιάσει με τις δυνατότητές της.

Δεν πρέπει επίσης να παραλείψουμε να αναφέρουμε το πολυλειτουργικό NFC που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το smartphone για τις πληρωμές σου. Το σούπερ ελκυστικό σχεδιαστικά realme 6 ενσωματώνει, τέλος, 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, αλλά και έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλήκτρο που βρίσκεται στη δεξιά του πλευρά, για να ξεκλειδώνεις το smartphone κυριολεκτικά, σε κλάσματα του δευτερολέπτου!

realme 6s

Το realme 6s είναι ίσως το πιο προσιτό gaming smartphone αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Μεταξύ μας, είναι μάλλον απίθανο να βρεις άλλο smartphone, με τόσο στιλάτο σχεδιασμό, μεγάλη FHD+ οθόνη 6,5 ιντσών στα 90Hz, τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης 30W Flash Charge και τις εξαιρετικές επιδόσεις του πολύ ισχυρού επεξεργαστή MediaTek Helio G90T, στην απίστευτη τιμή των €169!

Στην πίσω πλευρά του realme 6s φιλοξενείται ένα σύστημα τετραπλής AI κάμερας 48 megapixel, ικανό να καλύψει πλήρως τις φωτογραφικές σου ανάγκες. Ο συνδυασμός της κύριας κάμερας 48 megapixel, μαζί με την κάμερα 8 megapixel με υπερ-ευρυγώνιο φακό, την 2 megapixel κάμερα macro και τον 2MP Β&W αισθητήρα για τα πορτραίτα, εγγυώνται πως θα βγάζεις τέλειες φωτογραφίες και βίντεο, κάθε φορά. Επιπροσθέτως, στην πρόσοψη θα βρεις μια άψογη κάμερα 16 megapixel για τις selfies σου.

Το realme 6s έρχεται με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, μέσω κάρτας microSD. Όπως ακριβώς και το realme 6, το realme 6s διαθέτει μεγάλη μπαταρία 4.300mAh, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλήκτρο που βρίσκεται στη δεξιά του πλευρά για ακαριαίο ξεκλείδωμα της συσκευής (χρειάζεται μόλις 0,29 δευτερόλεπτα), αλλά και κορυφαία ποιότητα κατασκευής -κάτι που ισχύει εξάλλου για όλα τα realme smartphones.

Exit mobile version